HAD VERHEIJEN
EXPERIENCE
Home Page
New Vision, New Art

Aantal bezoekers

FastCounter by LinkExchange
Sinds 15 Maart 1999


EMAIL
GALERIE
ENGLISH
DEUTSCH
AGENDA
EEC
WAKUDIBA
AFRICA

HET NETWERK
INFORMATIE
WERKEN

LINKS



painting Had Verheijen: Butterfly-1
Butterfly
Acryl 50 X 60 centimeter
2'000 - $2'500



AANKONDIGING

VOLGENDE EXPOSITIE

ATELIER VEULEN 2006

Voor meer informatie, zie agenda.



Laat iets van je horen!

Teken het gastenboek
Guestbook by GuestWorld
Bekijk het gastenboek

HAD VERHEIJEN

Had Verheijen-1

De Nederlandse kunstschilder/musicus Had Verheijen heeft zijn atelier/studio in het noord Limburgse dorpje Veulen nabij Venray. Naast schilderen gaat zijn passie uit naar muziek, vliegvissen, dieren, sport en de natuur. Als schilder geniet Had internationaal grote bekendheid met name in de "vliegvis sport" en als musicus geldt hij als een van de beste pedalsteel gitaristen ter wereld. Voor de lol speelt hij in "Down Side Revival Band", een country-music formatie. Voorheen speelde hij in: The Settlers - Down Side - The Ruud Hermans Band - Tulsa.

Had is in 1949 geboren in het Brabantse Peeldorp Neerkant, het dorp dat muziek acts als CCC Inc, Down Side, Canyon Drive Band en Doe Maar heeft voortgebracht. Al op jonge leeftijd wist Had zich te bekwamen in de schilderkunst. Hij volgde een zesjarige opleiding aan de "romantische school" van Peter Dillen te Veldhoven en leerde daar de fijne kneepjes van de klassieke schilderkunst, met name de opzet en afwerking. Deze belangrijke basis kwam hem later zeer goed van pas bij het ontwikkelen van een eigen stijl.

De drijfveer tot creativiteit, experimenteren en het zoeken naar nieuwe wegen heeft in de loop der jaren zijn stijl losser en zwieriger gemaakt. Hij schuwde niet, het pallet, messen en allerlei materialen te gebruiken om zijn uiteindelijke stijl te ontwikkelen.

EIGEN STIJL

Het blijven zoeken naar nieuwe vormen heeft uiteindelijk geleid tot een geheel eigen "handschrift": New Visions, New Art". De werken op deze Home-Page zijn dan ook produkten van recentere datum. Naar eigen zeggen: "Expressies van huidig denken en schilderen waarbij de mogelijkheden verder zoeken en experimenteren vraagt".

De werken in de fotogalerie zijn te koop.
Klik op foto's

painting Had Verheijen: Apollo-1

Apollo

Acryl 92 X 50 centimeter
2'000 - $2'500

painting Had Verheijen: Toet-1

Toetanchamon

Acryl 40 X 60 centimeter
3'800 - $4'500


Voor een volledig overzicht, bezoek het atelier door hier te klikken


Home | Copyright 2001-2006 onwards: Willem Tijssen | Legal Notices

Brabantse kunst uit de Peel === Nederlandse kunstschilder in uiteenlopende stijlen. Heeft eigen atelier en galerie in Veulen. Tekent en schildert portretten, mensen, dieren, landschappen en stillevens. Verder maakt hij illustraties en boekomslagen.=== Overzicht van kunstschilder - kunstschilders in Nederland, oa kunstschilder, kunst, schilder, schilders, kunstschilders, creeren, creeeren. === Verkoop van kunst, schilderijen, goedkoop, kopen, aanbieding, potlood, realistische, portretten, aanbiedingen, kunst, kunstschilderij, schilderij====